ZOEK JE ARTIKEL

Hoe spaar ik nu eigenlijk het best? Velen onder ons hebben zichzelf deze vraag wel al gesteld. Daarbovenop vergelijk je jezelf (of je het nu wilt of niet) voortdurend met anderen. Je scrolt dagelijks door Instagram en ziet leuke etentjes, mooie kleren, accessoires en feestjes. "Hoe krijgen mensen het toch altijd voor elkaar?" vraag je jezelf af. De...

Geld, je hebt het nodig, je wilt waarschijnlijk steeds meer en je gelooft dat het je vrijheid geeft. Dat laatste is echter niet volledig waar. Geld kán je vrijheid geven. Maar deze vrijheid is bij de meesten onder ons ver te zoeken. Misschien beschouw ook jij geld eerder als een probleem dan vrijheid. Je ligt er van wakker en krijgt er stress van. ...

We kennen ze allemaal; die vervelende taken die we alsmaar uitstellen. We weten dat ze belangrijk zijn maar we laten ze liggen tot het allerlaatste moment. Wanneer die moment er eindelijk komt, wordt er gepuft, gezucht en gevloekt.

"Een paar uur werken, een duik in de zee en genieten van het zonnetje en een lekkere lunch op het strand. Gaan waar je wilt en geld verdienen. Je volledig vrij voelen!"

Naarmate je ouder wordt vind je het minder belangrijk om "mister popular" te zijn maar hecht je waarschijnlijk wat meer belang aan échte vriendschap. Daarbovenop veranderen onze interesses, ontmoeten we nieuwe mensen, verhuizen we en gaat ons leven er anders uitzien.

Sorry dames. Dit artikel is enkel voor de heren onder ons. Maar niet getreurd, binnenkort word jij misschien benaderd door een man op de manier dat jij dat wil. Krijg je weer een onnozele openingszin te horen? Raad hem dan misschien aan om even naar onze website te surfen en door te klikken naar dit artikel.

Valentijn is gepasseerd! En ongeacht of je deze dag nu gevierd hebt of niet, je relatie is één van de belangrijkste investeringen die er bestaan. En niet alleen op 14 februari.

GezondheidGezondheid

Over wat wil jij meer weten?
Laat het ons weten en we doen ons best om er zo snel mogelijk een artikel over te posten!