BRAM VAN GEERT (Oprichter)

Plots wist ik het! Ik wist wat ik wou bereiken in m'n leven.

Ik ben 16 en werk als student in een brasserie.  M'n werk zit erop voor vandaag. Ik tap mezelf en wat vrienden een lekkere pils en we geraken aan de praat over wat we willen bereiken in ons leven. De meesten onder ons hebben een duidelijk beeld; "ik wil dierenarts worden", "ik wil een job waar het mogelijk is om aan een gezin te denken en een huis te kopen", ik wil mezelf opwerken in een bedrijf,..

Het enige wat ik uit m'n mond kreeg  : " ik wil succes bereiken in m'n leven". Zonder goed te beseffen wat de betekenis van succes eigenlijk was.  Toch wist ik dat dit m'n streefdoel zou zijn in m'n leven. Ik besloot om de betekenis van succes uit te zoeken.

M'n eerste stap was de boekenkast van m'n pa te openen. M'n pa is een ondernemer die een mooie, goed draaiende zaak heeft opgebouwd. Hij is een persoon die in mijn ogen succes heeft bereikt in z'n leven.  "Als ik lees wat hij leest, is dit misschien een eerste stap in de richting naar succes..." 

Het eerste boek dat me in het oog springt is "Je ongekende vermogens" van Tony Robins. Ik begin te lezen ( iets wat ik vroeger nooit deed ) en lees het in één dag uit. Wow, hoe interessant is het om te weten dat je in veel meer in staat bent dan jezelf denkt!

Sindsdien is de zoektocht naar m'n eigen succes begonnen. Nog steeds ben ik niet 100 procent zeker wat succes voor mij betekent en ik vrees dat ik het nooit zal weten (te veel opties in het leven ;)) Toch ben ik andere dingen te weten gekomen. Door mijn grote interesse in dit onderwerp weet ik nu welke stappen je moet nemen om een doel te bereiken en wat de valkuilen zijn op weg naar je eigen succes.  


LIEN SPAENJERS  (medewerker)

BoekenBoeken