GOALTROPIC

60 CAPSULES  

Ontdek de kracht van onze geavanceerde nootropic voor verbeterde focus, verhoogde energie en algeheel welzijn. De zorgvuldig samengestelde formule met Ginseng, Ginkgo Biloba, L-theanine en Cafeïne biedt een unieke boost voor maximale productiviteit en concentratie.

Klaar om elke uitdaging aan te gaan? Investeer in je welzijn en bestel vandaag nog voor een heldere en gezonde geest. Ervaar het verschil!

35,00 € 35,00 €

Gebruik 

Neem maximaal twee keer per dag één capsule in, bij voorkeur één uur na het ontwaken. Voor optimale focus kunt u twee capsules innemen een uur voor aanvang van een taak, studie of presentatie. Gelieve niet te combineren met andere cafeïnehoudende producten.

De tijd die nodig is om de effecten van ginkgo biloba en ginseng te voelen, kan variëren van persoon tot persoon. Over het algemeen kan het enkele weken duren voordat adaptogene kruiden zoals ginseng merkbare effecten hebben, gezien hun geleidelijke aanpassing aan de behoeften van het lichaam. 

Deze noötropische mix verhoogt de mentale alertheid, verbetert de concentratie, vermindert stress en ondersteunt het geheugen. Het is echter belangrijk te beseffen dat de effecten van noötropica kunnen variëren van persoon tot persoon. Respecteer de aanbevolen doseringen en houd bijwerkingen in de gaten.

Bewaar het product op een koele en droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht of hitte. 

Focus

Door de uitgebalanceerde verhouding Cafeïne & L-Theanine behoud je voor enkele uren een gerichte focus. Deze twee stoffen werken enorgm goed samen. Cafeïne verhoogt de alertheid, terwijl L-theanine de stimulerende effecten verzacht en zorgt voor een kalmerende focus zonder nervositeit.

Ginko biloba en Panax ginseng kunnen helpen bij het verhogen van mentale helderheid op lange termijn.

Daarnaast stimuleert cafeïne je centrale zenuwstelsel, wat leidt tot een verhoogde alertheid en verbeterde focus. 

Energie

Cafeïne geeft je een tijdelijke energieboost, waardoor je je wakkerder en alerter voelt. L-theanine zorgt ervoor dat je geen cafeïne crash ervaart. 

Cafeïne is een stimulerend middel dat direct de alertheid en waakzaamheid verhoogt. Het kan de concentratie tijdelijk verbeteren en vermoeidheid verminderen.

Ginko biloba en Panax ginseng kunnen de bloedtoevoer naar de hersenen verbeteren en hebben adaptogene eigenschappen, wat kan helpen bij het verhogen van energie op lange termijn. 

Improved mood

Ginkgo biloba staat bekend om zijn positieve invloed op de bloedcirculatie, met name in de hersenen. Door het verbeteren van de doorbloeding kan het de zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de hersencellen bevorderen. Dit kan leiden tot een verbeterde mentale helderheid en alertheid, wat op zijn beurt je stemming kan verbeteren. 

Panax ginseng is een adaptogeen, wat betekent dat het het vermogen van het lichaam om te reageren op stress kan verbeteren. Door het reguleren van stressresponsen kan het helpen om angst en spanning te verminderen, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een betere stemming. 

Ingrediënten

Cafeïne

Oorsprong: Natuurlijk voorkomend in koffiebonen, theebladeren en andere planten.

Werking: Cafeïne blokkeert de werking van adenosine, een neurotransmitter die slaperigheid bevordert, waardoor je alerter wordt. Bovendien zorgt cafeïne voor een verhoogde afgifte van adrenaline, het "vecht-of-vlucht" hormoon, wat resulteert in een versnelde hartslag en verhoogde alertheid.

Ginko biloba

Oorsprong: Afkomstig van de bladeren van de ginkgo-boom, een oud Chinees kruid.

Werking: Ginko biloba wordt vaak gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren en de hersenfunctie te ondersteunen. Het kan helpen bij geheugenverbetering en concentratie.

Panax ginseng

Oorsprong: Afkomstig van de wortel van de Panax ginseng-plant, traditioneel gebruikt in de oosterse geneeskunde.

Werking: Panax ginseng staat bekend om zijn adaptogene eigenschappen, die kunnen helpen bij stressvermindering en het stimuleren van energie en mentale helderheid op lange termijn.

L-Theanine

Oorsprong: L-theanine komt voor in theebladeren, vooral in groene thee.

Werking: L-theanine is bekend om zijn kalmerende en ontspannende effecten zonder slaperigheid te veroorzaken. Het kan de mentale alertheid verbeteren, stress verminderen en de concentratie bevorderen.