COMMUNICATIE & RELATIE

Naarmate je ouder wordt vind je het minder belangrijk om "mister popular" te zijn maar hecht je waarschijnlijk wat meer belang aan échte vriendschap. Daarbovenop veranderen onze interesses, ontmoeten we nieuwe mensen, verhuizen we en gaat ons leven er anders uitzien.

Sorry dames. Dit artikel is enkel voor de heren onder ons. Maar niet getreurd, binnenkort word jij misschien benaderd door een man op de manier dat jij dat wil. Krijg je weer een onnozele openingszin te horen? Raad hem dan misschien aan om even naar onze website te surfen en door te klikken naar dit artikel.

Valentijn is gepasseerd! En ongeacht of je deze dag nu gevierd hebt of niet, je relatie is één van de belangrijkste investeringen die er bestaan. En niet alleen op 14 februari.

Heb jij moeilijkheden om een conversatie lopende te houden en heb jij ook steeds zo'n ongemakkelijk gevoel als je met vreemden spreekt? Je bent niet alleen. Liefts sluit je jezelf op in een kamer waar je geen mensen moet confronteren. Maar helaas kunnen we zonder deze conversaties niet leven. Ze zijn levensnoodzakelijk. Niet alleen om letterlijk te...

Ontdek onze

ONLINE TRAINING


AAN TE RADEN BOEKEN

MuziekMuziek

HELP,  MOTIVEER EN STEUN ELKAAR OM DOELEN RAPPER TE BEHALEN

VIND PERSONEN DIE HETZELFDE DOEL HEBBEN ALS JEZELF OF ONTMOET MENSEN DIE JE DOEL REEDS BEHAALD HEBBEN.  

* GRATIS PDF VAN DE 6 STAPPEN NAAR VERANDERING

* Updates betreffende jouw persoonlijke interesses
* Exclusieve spreadsheets voor meer balans in je leven
* Deel je doel met anderen