Visualizing Success+ BBQ

Bereik je doelen met visualisatietechnieken 

7 juli 2024

Locatie: Antwerpen (exacte locatie wordt gemaild bij inschrijving)
Tijd: 10.30 - 15.00
Instructeur: Bram Van Geert 

Prijs: € 110 (Inclusief Barbecue)
Leden van het groeiplatform:  10% korting 

Beschrijving

Wil jij persoonlijke en/of professionele doelen bereiken maar bots je tegen weerstand? Ontdek de kracht van visualisatie in onze inspirerende workshop "Visualizing Success". Deze workshop is speciaal ontworpen om jou te helpen je doelen helder voor ogen te krijgen en de motivatie en het zelfvertrouwen te vinden om deze te realiseren. We sluiten de workshop af met een BBQ met zalm & Côte à l'os.

Wat je kunt verwachten

  • Inleiding tot visualisatie: Leer de wetenschap achter visualisatie en hoe je deze krachtige techniek kunt inzetten om je prestaties te verbeteren.
  • Doelstellingen stellen: Stel duidelijke, haalbare doelen met behulp van onze "OPMIT" methodologie (Overtuigend, positief, meetbaar, individueel, tijdsgebonden).
  • Visualisatietechnieken: Ontdek verschillende visualisatietechnieken en leer hoe je deze kunt integreren in je dagelijkse routine.
  • Dagelijkse oefeningen: Krijg praktische tips voor het dagelijks toepassen van visualisatie om focus en motivatie te behouden.
  • Praktische toepassing: Werk aan individuele en groepsopdrachten om visualisatietechnieken toe te passen op jouw persoonlijke en professionele doelen.
  • Actieplan ontwikkelen: Stel een persoonlijk actieplan op dat visualisatie combineert met concrete stappen om jouw doelen te bereiken.
  • Afsluiten met een BBQ: met zalm & Côte à l'os Bram style

Waarom deelnemen?

Deze workshop biedt jou de unieke kans om diepgaande inzichten te krijgen in hoe visualisatie je kan helpen om je doelen te bereiken. Door de bewezen technieken krijgt je niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische tools en technieken die je direct kunt toepassen. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, stress wilt verminderen of je productiviteit wilt verhogen, deze workshop geeft je de handvatten om succesvol te zijn. 

Schrijf je nu in en begin aan je reis naar succes!

Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@goalsandhabits.be