De kracht van discipline | Workshop

Dé sleutel van succes

21 juli 2024

Locatie: Antwerpen (exacte locatie wordt gemaild bij inschrijving)
Tijd: 10.30 - 15.00
Instructeur: Bram Van Geert 

Prijs: € 89 (Inclusief lunch)
Leden van het groeiplatform:  10% korting 

Beschrijving

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je persoonlijke groei en succes? Doe mee met onze inspirerende workshop "De Kracht van Discipline" en ontdek hoe je discipline kunt gebruiken om je doelen te bereiken en je leven te transformeren. 

Wat je kunt verwachten

Interactieve activiteiten en groepsdiscussies
Neem deel aan boeiende oefeningen en deel je ervaringen en inzichten met andere deelnemers. Leer van elkaar en bouw een ondersteunend netwerk op van gelijkgestemde individuen.

Praktische strategieën delen
Leer effectieve technieken en methoden om discipline in je dagelijks leven toe te passen. Ontvang tips die je direct kunt gebruiken om je productiviteit te verhogen en je doelen sneller te bereiken.

Dieper ingaan op het concept van discipline
Begrijp waarom discipline een fundamentele rol speelt in persoonlijke groei en ontdek hoe het je kan helpen om obstakels te overwinnen en je potentieel te benutten.

Gezonde lunchpauze
Geniet van een heerlijke, gezonde lunch en neem de tijd om te netwerken met mede-deelnemers. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe connecties te maken en geïnspireerd te raken door anderen die ook streven naar persoonlijke groei.

Waarom deelnemen?

De workshop "De Kracht van discipline" helpt je om je zelfbeheersing en doorzettingsvermogen te vergroten, wat essentieel is voor succes en persoonlijke groei. Je leert praktische strategieën om discipline in je dagelijkse routine te integreren, waardoor je productiever wordt en je tijd beter beheert. Daarnaast ontmoet je gelijkgestemde mensen, deel je inzichten en bouw je waardevolle relaties op tijdens interactieve activiteiten en een gezonde lunchpauze. Laat je inspireren en motiveren door anderen en geef je persoonlijke en professionele doelen een boost. Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar een meer gedisciplineerd leven! 

Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@goalsandhabits.be 

Wat onze cursisten zeggen

Ik vond het fijn om eens de verhalen van de anderen te horen. Zo merk je dat je niet alleen bent. Echter heb ik vaak wel wat tijd nodig  om volledig mezelf te kunnen zijn, daardoor ben ik vaak (in het begin )eerder introvert. Ik zou het wel zeker nog is willen doen , want het was een fijne groep. Het meest waardevol vond ik het ijsbad en ook wel die vragenlijst over of je al stappen onderneemt richting discipline , was soms wat confronterend. (Discipline workshop)
Ik vond het ook leuk dat we bij je thuis ontvangen mochten worden. Dit gaf direct een warm en groepsgevoel. Er was voldoende afwisseling tussen 'les geven' en gewoon babbelen , brunchen. Ook het ijsbad en het gaan wandelen brak de dag en zo was er voldoende variatie. Er waren geen onderdelen die ik gemist had... (Discipline workshop)
De tekening met de emmer en het vuurtje heeft veel gedaan voor mij! Ik kan het niet goed uitleggen, maar er is iets geshift in mezelf waardoor ik nog bewuster word van wat ik aan het doen ben, en wat ik nog moet/wil doen om mijn doelen te bereiken 🙏🏻. En ik moet zeggen dat ik een heel goeie week al achter de rug heb, dus dankjewel 🍀! (Discipline workshop)