Bram Van Geert 

Gecertificeerd lifecoach (CVA) & gelicentieerd practitioner of NLP (Braindrums)

36j | Papa van 4 (2 šŸ’«) | Getrouwd | HSP'er

Mijn reis begon op mijn 19e toen het boek "Je ongekende vermogens" van Tony Robbins mijn passie voor persoonlijke groei aanwakkerde. Sindsdien heb ik honderden boeken gelezen, podcasts beluisterd en cursussen gevolgd om voortdurend te groeien.

Deze passie stond aan mijn zijde tijdens mijn ondernemerschap. Op mijn 19e nam ik samen met mijn vader een cafetaria over en transformeerden we die tot een bruisend restaurant en bar. Vijf jaar later opende ik een broodjesbar, maar besefte al snel dat er meer was dan alleen zakelijk succes.

Tijdens een wereldreis besloot ik mijn passie voor persoonlijke groei verder te verkennen wat leidde tot de oprichting van "Goals and Habits", een platform dat mensen inspireert om het beste uit zichzelf te halen. 

Mijn leven heeft me uitgedaagd met zowel overwinningen als verliezen, waaronder het verlies van twee kindjes, wat me leerde hoe belangrijk het is om aan jezelf te werken voor echte geluk en balans.

Hierdoor ben ik momenteel actief als lifecoach (gecertificeerd lifecoach en gelicentieerd practitioner of NLP), klaar om jou te helpen je doelen te bereiken en positieve veranderingen te maken. Of je nu een ondernemer bent die zoekt naar succes of iemand die meer balans en voldoening zoekt, ik sta klaar om je te begeleiden.

Samen kunnen we jouw volgende hoofdstuk schrijven. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze reis te beginnen!

Mijn coachstijl

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het maken van positieve veranderingen. Laat me je helpen bij het overwinnen van angsten, het opbouwen van structuur en discipline, het vinden van de juiste richting, of het ontwikkelen van gezonde gewoontes om meer energie in je leven te brengen. Samen kunnen we het volgende hoofdstuk van jouw leven vormgeven.

Of je nu worstelt met het vinden van zelfvertrouwen, het ontdekken van je passie, het omgaan met stress, of het bereiken van je doelen, ik ben er om je te ondersteunen. Met mijn begeleiding en praktische tools help ik je het beste uit jezelf te halen en een vervullend leven te leiden.

Hoe ga ik te werk?

Ik begeleid je bij het ontdekken van je innerlijke motivatie, het vinden van helderheid in de richting die je leven moet nemen, het opbouwen van duurzame gewoonten en het stellen van doelen die echt bij jou passen. Samen werken we aan het ontwikkelen van een positieve mindset, het reflecteren op je ervaringen en het vergroten van je bewustzijn.

Specialisaties

 • Timemanagement en prioriteiten stellen
 • Zelfvertrouwen en besluitvaardigheid
 • Stress en Burn-out preventie
 • Balans tussen werk en privĆ©leven
 • Overkomen van perfectionisme
 • Vinden van meer energie

Eenmalig gesprek

ā‚¬ 70

Gratis kennismakingsgesprek (20')

60 minuten  | 1 op 1 coaching Future planning

ā‚¬ 300

Gratis kennismakingsgesprek (20')

4 x 60 minuten | 1 op 1 coaching 

Opvolging via whatsapp


3 maanden traject

Prijs op aanvraag

Aanbod op aanvraag


Opleidingen

Mijn diploma lifecoach heb ik behaald via het centrum voor avondonderwijs, wat me heeft voorzien van een stevige basis in coachingprincipes en -technieken.

Daarnaast ben ik ook een gelicentieerd practitioner of NLP, wat betekent dat ik gespecialiseerd ben in het gebruik van NLP-methodologieƫn om positieve verandering te bewerkstelligen. Dit stelt mij in staat om op een effectieve en doelgerichte manier te werken met mijn cliƫnten, waarbij ik gebruik maak van bewezen technieken uit de NLP-discipline.

Als gecertificeerd lifecoach en gelicentieerd practitioner of NLP sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei, welzijn en succes. Samen kunnen we werken aan het realiseren van jouw doelen en het creƫren van een leven dat vervulling en voldoening brengt.


Verschil tussen ons en een psycholoog.

Onze coaching

Coaching is een krachtig instrument dat individuen ondersteunt bij het realiseren van persoonlijke en professionele doelen. Het concept van coaching legt de nadruk op zelfontwikkeling en groei door middel van gestructureerde gesprekken en begeleiding.

Een coachingsessie biedt een veilige ruimte waarin individuen kunnen reflecteren op hun huidige situatie, aspiraties en uitdagingen. De focus ligt op het verkrijgen van helderheid over persoonlijke waarden, doelen en het identificeren van stappen om deze doelen te bereiken.

We gebruiken verschillende technieken om cliĆ«nten te helpen, variĆ«rend van het stellen van doelgerichte vragen tot het aanreiken van strategieĆ«n om obstakels te overwinnen. De benadering van onze coaching is vaak gericht op het hier en nu, waarbij de nadruk ligt op het beĆÆnvloeden van positieve veranderingen in de toekomst.

Onze coaching is een partnerschap dat individuen in staat stelt hun volledige potentieel te benutten en hen begeleidt naar een meer vervullend en evenwichtig leven. Het is een investering in persoonlijke groei en welzijn, waarbij wij fungeren als een gids op de reis naar zelfontdekking en succes.


 • Vind (meer) balans tussen werk en privĆ©
 • Definieer helder je persoonlijke doelstellingen en wensen
 • Bereik makkelijker jouw doelen
 • Ontdek je kernwaarden en dromen
 • Beheers stress in je dagelijks leven
 • Versterk je motivatie en zelfdiscipline
 • Verhoog je zelfbewustzijn
 • Vergroot je zelfvertrouwen

Psycholoog

Een psycholoog is een deskundige die zich toelegt op het begrijpen en behandelen van psychische problemen die aanzienlijke beperkingen in het huidige leven veroorzaken. Vaak wordt een bezoek aan een psycholoog ingegeven door doorverwijzing, vooral wanneer je vastloopt in situaties zoals burn-out, angst, onzekerheid, depressie en stress.

Bij de psycholoog lit de nadruk op diepgaande vragen zoals "Waarom handel je zoals je doet? Hoe houd je dat gedrag in stand? En hoe kun je het veranderen?" Het is een proces dat gericht is op het begrijpen van de onderliggende oorzaken van psychische problemen, vaak geworteld in het verleden.

Een psycholoog heeft de expertise om te navigeren door psychische problemen die je functioneren in de weg staan. Dit omvat een diepgaande analyse en behandeling om de wortels van de problemen te ontrafelen en aan te pakken.

Het bezoek aan een psycholoog biedt een gestructureerde benadering om psychische gezondheid te bevorderen, waarbij de focus ligt op de link tussen het verleden en het heden. De psycholoog fungeert als een gespecialiseerde gids op het pad naar begrip en herstel, met als doel het verbeteren van het welzijn op een diepgaand niveau.


 • Overwin trauma en bouw aan veerkracht
 • Beheers angsten
 • Werk aan het begrijpen en managen van persoonlijkheidsstoornissen
 • Versterk je mentale welzijn tegen geestesziektes
 • Overwin depressieve gevoelens en herontdek levensvreugde
 • Breek met verslavingen en omarm een gezonder leven