1 OP 1 COACHING [ONLINE]

Onze coachstijl

Wij geloven sterk dat vooruitgang in het leven niet alleen leidt tot persoonlijke ontwikkeling, maar ook tot een vervuld gevoel. Onze toegewijde coach staat klaar om je te ondersteunen bij het ontdekken en vergroten van je unieke talenten, het versterken van je zelfvertrouwen en het bereiken van je doelen met meer gemak en voldoening.

Onze begeleiding richt zich op het opbouwen van positieve gewoontes, het stimuleren van motivatie en het vinden van de juiste balans in je leven. Samen met jou gaan we op zoek naar de meest effectieve manieren om je sterke punten te benutten en aan je zwakke punten te werken. Door diepgaande gesprekken en analyse helpen we je jezelf beter te begrijpen en identificeren we obstakels die je tegenkomt.

Bij elke sessie werken we samen aan nieuwe inzichten en mogelijkheden, zodat je op een positieve en doelgerichte manier met uitdagingen kunt omgaan. Klaar om de regie over je leven in handen te nemen en de beste versie van jezelf te worden? Ontdek hoe onze coaching je kan helpen bij het realiseren van jouw doelen en het creëren van een leven vol voldoening.

STAP 1 : We analyseren samen wat belangrijk voor je is.
STAP 2 : We stellen een motivatiemachine op om je doelen te behalen. 
STAP 3 : We maken een plan op basis van jouw sterke eigenschappen.
STAP 4 : We creëren goede gewoontes en elimineren slechte. 
STAP 5 : We zorgen voor balans in je leven. 

Eenmalig gesprek

€ 75

Gratis kennismakingsgesprek (20')

1 op 1 online coaching

90 minuten


 Zilver bundel

€ 200

Gratis kennismakingsgesprek (20')

1 op 1 online coaching 

4 sessies

4 x 60 minuten


Goud bundel

€ 250 

Gratis kennismakingsgesprek (20')

1 op 1 online coaching

4 sessies

4 x 60 minuten

Dagelijkse ondersteuning via whatsapp (1maand) 


Onze coach

BRAM VAN GEERT
bramvangeert@gmail.com 

Als professional ben ik gepassioneerd over het begeleiden van individuen bij het bereiken van hun volledige potentieel in het leven. Mijn doel is om je te inspireren, te ondersteunen en te voorzien van de nodige middelen om het maximale uit jezelf te halen en een vervuld leven te leiden. Door middel van mijn expertise en ervaring bied ik praktische begeleiding en strategische inzichten die je helpen bij het identificeren van je doelen, het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van een plan van aanpak om deze doelen te verwezenlijken. Ik geloof in het belang van persoonlijke groei, het ontdekken van je passies en talenten, en het nemen van doelgerichte acties om je dromen te realiseren. Samen werken we aan het opbouwen van een solide basis voor succes en het creëren van een leven dat voldoening geeft op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Mijn missie is om jou te empoweren, je te begeleiden op je levenspad en je te helpen het maximale uit je leven te halen. 

Verschil tussen ons en een psycholoog.

Onze coaching

Coaching is een krachtig instrument dat individuen ondersteunt bij het realiseren van persoonlijke en professionele doelen. Het concept van coaching legt de nadruk op zelfontwikkeling en groei door middel van gestructureerde gesprekken en begeleiding.

Een coachingsessie biedt een veilige ruimte waarin individuen kunnen reflecteren op hun huidige situatie, aspiraties en uitdagingen. De focus ligt op het verkrijgen van helderheid over persoonlijke waarden, doelen en het identificeren van stappen om deze doelen te bereiken.

Coaches gebruiken verschillende technieken om hun cliënten te helpen, variërend van het stellen van doelgerichte vragen tot het aanreiken van strategieën om obstakels te overwinnen. De benadering van coaching is vaak gericht op het hier en nu, waarbij de nadruk ligt op het beïnvloeden van positieve veranderingen in de toekomst.

Coaching is een partnerschap dat individuen in staat stelt hun volledige potentieel te benutten en hen begeleidt naar een meer vervullend en evenwichtig leven. Het is een investering in persoonlijke groei en welzijn, waarbij de coach fungeert als een gids op de reis naar zelfontdekking en succes.


 • Vind (meer) balans tussen werk en privé
 • Definieer helder je persoonlijke doelstellingen en wensen
 • Bereik makkelijker jouw doelen
 • Ontdek je kernwaarden en dromen
 • Beheers stress in je dagelijks leven
 • Versterk je motivatie en zelfdiscipline
 • Verhoog je zelfbewustzijn
 • Vergroot je zelfvertrouwen

Psycholoog

Een psycholoog is een deskundige die zich toelegt op het begrijpen en behandelen van psychische problemen die aanzienlijke beperkingen in het huidige leven veroorzaken. Vaak wordt een bezoek aan een psycholoog ingegeven door doorverwijzing, vooral wanneer je vastloopt in situaties zoals burn-out, angst, onzekerheid, depressie en stress.

Bij de psycholoog ligt de nadruk op diepgaande vragen zoals "Waarom handel je zoals je doet? Hoe houd je dat gedrag in stand? En hoe kun je het veranderen?" Het is een proces dat gericht is op het begrijpen van de onderliggende oorzaken van psychische problemen, vaak geworteld in het verleden.

Een psycholoog heeft de expertise om te navigeren door psychische problemen die je functioneren in de weg staan. Dit omvat een diepgaande analyse en behandeling om de wortels van de problemen te ontrafelen en aan te pakken.

Het bezoek aan een psycholoog biedt een gestructureerde benadering om psychische gezondheid te bevorderen, waarbij de focus ligt op de link tussen het verleden en het heden. De psycholoog fungeert als een gespecialiseerde gids op het pad naar begrip en herstel, met als doel het verbeteren van het welzijn op een diepgaand niveau.


 • Overwin trauma en bouw aan veerkracht
 • Beheers angsten
 • Werk aan het begrijpen en managen van persoonlijkheidsstoornissen
 • Versterk je mentale welzijn tegen geestesziektes
 • Overwin depressieve gevoelens en herontdek levensvreugde
 • Breek met verslavingen en omarm een gezonder leven