GROEIPLATFORM

 Met meer energie & balans naar een succesvol leven

VOOR DIEGENE DIE PERSOONLIJK WIL GROEIEN

Om zo je droomleven te kunnen leiden

✓ Jij beseft dat er meer in jezelf zit
 Jij wilt meer energie creëren 
 Jij streeft naar balans & controle over je leven
 Jij wilt op je best mogelijke manier presteren en productief zijn
 Jij wilt zo gelukkig mogelijk door het leven gaan
Jij wilt het meeste uit je leven halen  
 Jij wilt LEVEN!

Ons platform streeft ernaar om de frustratie van het afzonderlijk aanschaffen van verschillende cursussen en trajecten (waarbij men uiteindelijk veel geld uitgeeft zonder overzicht) te beëindigen. Alles wordt nu centraal beschikbaar! We bieden dagelijkse ondersteuning door onze coach en community, cursussen om vaardigheden te versterken, boeken om voortdurende groei te stimuleren, trajecten voor zowel fysieke als mentale optimalisatie, maandelijkse coachingssessies, ademhalingsoefeningen, recepten en nog veel meer! Kortom, je krijgt onbeperkte motivatie, inspiratie en begeleiding.

Dit platform bevat alle tools om van jouw leven een succesverhaal te maken.

Ja, ik word lid!

Dé weg naar jouw persoonlijke succes 


DAGELIJKSE COACHING & COMMUNITY

Je wordt dagelijks gecoacht door onze coach (Bram) en een team van gelijkgestemde individuen die samen streven naar groei en succes.  Je word lid van onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal werken aan hun persoonlijke groei. Hier vind je niet alleen inspiratie en motivatie, maar ook de waardevolle mogelijkheid om te leren van anderen. Deel je doelen en successen en bied een helpende hand aan anderen om hun eigen doelen te bereiken. Onze community staat altijd voor je klaar, waardoor je dagelijks de mogelijkheid hebt om vragen te stellen, advies in te winnen en waardevolle inzichten te delen. Bij ons ben je nooit alleen op jouw reis naar zelfverbetering en ontwikkeling.


| Traject | OPTIMALISEER LICHAAM & GEEST IN 10 WEKEN

Binnen slechts 10 weken zullen we je leren hoe je zowel je geest als je lichaam kunt optimaliseren. Elke week zul je de verworven kennis implementeren in je dagelijks leven, waardoor je wekelijks sterker, energieker en helderder zult worden. We zullen je lichaam op biologisch niveau resetten en ontgiften, terwijl we tegelijkertijd je mindset optimaliseren. We richten ons op essentiële aspecten zoals nutritie, slaap, beweging, bewustzijn en hormese. 


| Masterclass | VOLUIT LEVEN

In 6 eenvoudige stappen laten we je zien hoe je het maximale uit het leven kunt halen. Je zult ontdekken wat je waarden en normen zijn en wat werkelijk belangrijk voor je is. Leer hoe je een plan kunt maken om je droomleven en je beste zelf te bereiken. Ontwikkel een georganiseerde planning die je een gebalanceerde controle over je leven geeft. Leer effectieve doelen te stellen die je motiveren om je volledige potentieel te benutten. Creëer gewoonten die je moeiteloos naar je droomleven leiden, zonder dat het je mentale energie kost. Na deze masterclass heb je de tools in handen om te genieten van het leven, voel je je geïnspireerd en zelfverzekerd. 


ONLINE CURSUSSEN 

Op het Groeiplatform bieden we een uitgebreid assortiment aan cursussen die beschikbaar zijn wanneer het jou uitkomt. Of je nu 's ochtends vroeg op zoek bent naar een dosis zelfvertrouwen, tijdens de middagpauze wilt werken aan het vergroten van je veerkracht, of 's avonds je communicatievaardigheden wilt verbeteren, we hebben voor elk moment en elke behoefte iets te bieden. Verken onze cursussen, variërend van timemanagement tot meer discipline tot meer focus, en neem de eerste stap naar persoonlijke groei en ontwikkeling op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier. 


GRATIS E-BOOKS  & samenvattingen 

We presenteren wekelijks samenvattingen van boeken, waardoor je de essentie kunt begrijpen zonder het hele boek te hoeven lezen. Maar dat is nog niet alles! Als lid van ons platform krijg je ook de kans om het volledige boek te downloaden en op je e-reader te plaatsen, zodat je het altijd bij de hand hebt. We moedigen je niet alleen aan om deze boeken te verkennen, maar ook om de opgedane kennis te delen en te bespreken binnen onze levendige community. Hier kun je anderen inspireren met jouw inzichten en ideeën over hoe je de lessen uit de boeken kunt toepassen in je dagelijks leven.


MAANDELIJKSE COACHINGSESSIES

Als lid van onze gemeenschap heb je toegang tot exclusieve maandelijkse coachingssessies, zoals webinars, Q&A-sessies of calls, die speciaal zijn ontworpen om jouw persoonlijke groei te ondersteunen. Elke maand bieden we een unieke kans om direct te leren van experts en elkaar te inspireren. 

Je wordt dagelijks persoonlijk gecoacht door onze coach "Bram" en een team van gelijkgestemde individuen die samen streven naar groei en succes.

Traject | Optimaliseer je lichaam en geest in 10 weken

Je biologie wordt gehackt

We leren je de tips & tricks om je lichaam optimaal te laten functioneren. 

Je wordt volledig ontgift 

We bespreken de gevaren van giftstoffen, helpen ze te elimineren en leren je hoe je jezelf kunt beschermen 

Je creëert een positieve mindset 

Leer een krachtige mindset te ontwikkelen voor een positieve en zelfverzekerde levenshouding

36 lessen opgedeeld in 10 weken

Masterclass | Voluit leven

JE WEET NU WELKE PERSOON JE WILT WORDEN 

Je ontdekt je waarden en normen en weet wat écht belangrijk voor je is.

JE STREEFT NAAR  JE EIGEN BESTE VERSIE

Je leert een plan op te maken naar je droomleven en je eigen beste zelf.

JE LEEFT IN BALANS

Je leert een planning maken waarbij je een gebalanceerde controle over je leven krijgt.

JE VOELT JE GEMOTIVEERD 

Je leert correcte doelen opstellen die je motiveren om alles uit je leven te halen.

JE KOMT ONBEWUST DICHTER BIJ JE IDEALEN

Je leert gewoontes creëren die je geen mentale energie meer vragen om je droomleven te bereiken.   

JE ERVAART EEN DIEP GEVOEL VAN VOLDOENING

Je geniet van je leven en voelt je geïnspireerd, en zelfverzekerd.

13 lessen opgedeeld in 6 stappen

Ja, ik word lid!

Preview van het Groeiplatform

Extra's op het Groeiplatform

WEKELIJKS NIEUWE RECEPTEN 

Wil je genieten van een gezond lichaam en een scherpe geest? Ontdek dan wekelijks nieuwe recepten die beide ondersteunen! Bij ons vind je een overvloed aan smakelijke en voedzame gerechten, speciaal geselecteerd om je te helpen je beste zelf te worden. Van kleurrijke salades tot voedzame ontbijten en heerlijke hoofdgerechten, onze recepten zijn eenvoudig te bereiden en zitten boordevol voedingsstoffen om je energiek en vitaal te voelen.

SUCCES SHEETS 

Ontdek op het Groeiplatform een breed scala aan downloadbare formulieren die je kunnen helpen bij verschillende aspecten van zelfontwikkeling. Of je nu bezig bent met het stellen van doelen, het bijhouden van checklists, of het reflecteren op je vooruitgang, wij bieden de tools die je nodig hebt. Van goalsetting templates tot handige checklists en diepgaande reflectiebladen, onze formulieren zijn ontworpen om je te ondersteunen bij elke stap van je reis naar persoonlijke groei. 

WORKOUTS

Elke maand krijg je van ons nieuwe workouts aangereikt die je thuis of in de sportschool kunt volgen. We geloven in efficiënte trainingen, zodat je zo min mogelijk tijd verspilt en toch maximale resultaten behaalt. Of je nu liever traint in je eigen vertrouwde omgeving of in de sportschool, onze workouts zijn ontworpen om effectief en doelgericht te zijn, zodat je het meeste uit elke sessie kunt halen. 

MEDITATIE EN ADEMHALINGSOEFENINGEN

Voel je je gestrest? Ontspan met een begeleide ademhalingsoefening die je kunt vinden op ons platform. Daarnaast bieden we ook meditatiemuziek om mindfulness in je dagelijkse routine te integreren. Neem een moment voor jezelf, adem diep in en uit, en laat de rustgevende klanken je helpen om te kalmeren en weer in balans te komen. Met onze ondersteuning kun je gemakkelijk stress verminderen en meer innerlijke rust ervaren, waar en wanneer je maar wilt. 

Sluit jij je vandaag nog aan?

Maandelijks opzegbaar


Waarde van ons groeiplatform

Traject optimaliseer lichaam en geest in 10 weken

€ 200

Masterclass voluit leven 

€ 150

Onbeperkte toegang tot online cursussen

€ 400

Onbeperkt maandelijkse boeken + samenvatting

€ 500

Onbeperkte toegang tot de community

€ 350

Onbeperkt toegang live coachingsessies en webminars

€ 900

Lifetime wekelijks nieuwe recepten 

€ 300

Tools (Successheets, meditatie, ademhalingsoefeningen,...)

€ 200

Totaalwaarde lifetime Groeiplatform 

€ 3000

Veelgestelde vragen

Wat is de meerwaarde van dit platform in mijn leven?

  • Je krijgt de kans om aan jezelf te werken en een sterke basis te leggen voor blijvende groei, zelfs als je al ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling.
  • Geen gedoe meer met losse cursussen en hoge kosten. Als lid krijg je toegang tot alle beschikbare en toekomstige content voor een vaste prijs.
  • Richt je energie effectief op belangrijke doelen, waardoor je productiever wordt en meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is in het leven.
  • Omring jezelf met gelijkgestemde mensen die je kunnen inspireren en ondersteunen op je reis naar groei en succes.
  • Ontdek hoe persoonlijke ontwikkeling een positieve invloed heeft op alle aspecten van je leven, zoals relaties en gezondheid.
  • Met onze voortdurende groei en toevoeging van nieuwe content, groei je mee met het programma zonder extra kosten.

1. Hoe inloggen op het platform? 

Na een correcte betaling kies je een eigen wachtwoord waarbij je kan inloggen op onze website of via de applicatie (Huddle) op je smartphone. Hierna kan je het platform ten alle tijden raadplegen. 

2. Verandert de content van het platform vaak?

De content van op het platform wordt wekelijks aangepast. Nieuwe recepten, nieuwe samenvattingen van boeken en minstens 1 keer per maand wordt er een nieuwe cursus geplaatst. Daarbovenop zal je dagelijks gemotiveerd worden in de community. 

3. Hoe leer ik op het platform?

Het platform omvat enerzijds 2 trajecten die bestaan uit video's die je stap voor stap begeleiden naar het gewenste eindresultaat. Daarnaast zijn er schriftelijke cursussen ter beschikking die je ten alle tijde kan raadplegen. Je kan ook leren van de boeken die we wekenlijks samenvatten en van elkaar in de community. 

4. Hoe word ik begeleid?

Het platform is zorgvuldig samengesteld en volgt een duidelijke en gestructureerde opbouw. Mocht je tijdens je leerproces nog vragen hebben, dan bieden wij verschillende kanalen aan om deze vragen te stellen. Je kunt je vragen stellen in de community, via e-mail of via de chatbot voor leden.

5. Wat als ik niet tevreden ben over het platform?

Wij geven een 14 dagen tevredenheidsgarantie. Je krijgt dus 100% je geld terug als je niet tevreden bent. Stuur ons een mailtje met je ervaringen en wij storten je geld terug op je rekening.