Workshops

 Ontwikkel jezelf, ontdek je kracht.

7 juli | Visualizing Success (+BBQ)

Bereik je doelen met visualisatietechnieken

Wil jij persoonlijke en/of professionele doelen bereiken maar bots je tegen weerstand? Ontdek de kracht van visualisatie in onze inspirerende workshop "Visualizing Success". Deze workshop is speciaal ontworpen om jou te helpen je doelen helder voor ogen te krijgen en de motivatie en het zelfvertrouwen te vinden om deze te realiseren. We sluiten de workshop af met een BBQ met zalm & Côte à l'os.


21 juli | De kracht van discipline

Dé sleutel van succes

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je persoonlijke groei en succes? Doe mee met onze inspirerende workshop "De Kracht van Discipline" en ontdek hoe je discipline kunt gebruiken om je doelen te bereiken en je leven te transformeren.  Een lekker gezonde lunch kan uiteraard niet ontbreken!

Workshops in de toekomst

Tijdmanagement & Productiviteit 

Stressmanagement & Mindfulness 

Discipline & Motivatie 


Wat onze cursisten zeggen

Ik vond het fijn om eens de verhalen van de anderen te horen. Zo merk je dat je niet alleen bent. Echter heb ik vaak wel wat tijd nodig  om volledig mezelf te kunnen zijn, daardoor ben ik vaak (in het begin )eerder introvert. Ik zou het wel zeker nog is willen doen , want het was een fijne groep. Het meest waardevol vond ik het ijsbad en ook wel die vragenlijst over of je al stappen onderneemt richting discipline , was soms wat confronterend. (Discipline workshop)
Ik vond het ook leuk dat we bij je thuis ontvangen mochten worden. Dit gaf direct een warm en groepsgevoel. Er was voldoende afwisseling tussen 'les geven' en gewoon babbelen , brunchen. Ook het ijsbad en het gaan wandelen brak de dag en zo was er voldoende variatie. Er waren geen onderdelen die ik gemist had... (Discipline workshop)
De tekening met de emmer en het vuurtje heeft veel gedaan voor mij! Ik kan het niet goed uitleggen, maar er is iets geshift in mezelf waardoor ik nog bewuster word van wat ik aan het doen ben, en wat ik nog moet/wil doen om mijn doelen te bereiken 🙏🏻. En ik moet zeggen dat ik een heel goeie week al achter de rug heb, dus dankjewel 🍀! (Discipline workshop)