Verleid vrouwen door eerlijkheid

30-03-2020

Leestijd 9'


Sorry dames. Dit artikel is enkel voor de heren onder ons. Maar niet getreurd, binnenkort word jij misschien verleid door een man op de manier dat jij dat wil. Krijg je daarentegen weer een onnozele openingszin te horen? Raad hem dan misschien aan om even naar onze website te surfen en door te klikken naar dit artikel.

Voor de heren onder ons; spits je oren heel goed!

Verleid vrouwen
Verleid vrouwen

Wees een "niet-behoeftige man"

In het leven kunnen we 2 soorten mannen onderscheiden:
Behoeftige en niet- behoeftige mannen. 

Behoeftige man

De behoeftige man heeft aandacht en bevestiging van anderen nodig. Hij zal er alles aan doen om het beste van zichzelf te laten zien. Hij denkt steeds aan wat de andere leuk of niet leuk zou vinden. Iedere keer als hij een nieuwe vrouw ontmoet zal hij zich in plaats van de vrouw stellen en zich afvragen wat zij wil.
Hierdoor denkt hij steeds na over alles wat hij doet. Hij kruipt in een "rol". 

Niet behoeftige man 

De niet behoeftige man is zelfzeker en denkt niet aan wat vrouwen van hem denken. Hij is gewoon wie hij is en doet wat hij graag doet. Hij hoeft geen bevestiging of aanvaarding van anderen. Hij is niet bang om afgewezen te worden. Deze afwijzing is ervoor om mensen die niet goed bij elkaar passen weg te houden bij elkaar. Hij beschouwt afwijzing dus als iets goeds.
Hij gaat weg wanneer een vrouw niet aan zijn standaarden voldoet of wanneer hij niet aan haar normen voldoet. Dit op zich is héél aantrekkelijk. (Deze handeling wordt vaak gebruikt om vrouwen te versieren, maar let op! Als je dit toepast indien je wél aangetrokken bent door de vrouw, ga je in een rolletje en word je dus behoeftig.)
Ook heeft de niet-behoeftige man zijn eigen mening. Hij is niet grof of respectloos tegenover anderen maar hij wil de menigte niet zomaar volgen wanneer hij een andere overtuiging heeft. Hij laat anderen hun meningen hebben zoals hij die zelf heeft en heeft er geen probleem mee als anderen deze mening niet delen. 

Behoeftig                                                        VS                 Niet behoeftig 

Wat moet ik zeggen.                                                         VS                        Wat wil ik zeggen.

Ik hoop dat ze me tof vindt.                                             VS                       Ik hoop dat ze tof is! 

Zouden ze vinden dat ik dit goed heb gedaan?              VS                       Ik ben fier op mezelf.

Stel je kwetsbaar op 

Eén van de belangrijkste eigenschappen die zelfzekere mensen hebben is dat ze zich kwetsbaar kunnen opstellen.
Niet kwetsbaar zoals zagen, klagen of seuten maar hier gaat het om het aspect "Het maakt me niet uit wat je denkt over mij, dit is wie ik ben en ik ben daar blij mee".

Als je je kwetsbaar opstelt kan je worden gekwetst of kan je worden afgewezen. Je bent hiertoe bereid omdat je goed staat met jezelf. De meeste mensen (behoeftige mannen) doen te hard hun best om niets dom te zeggen of te doen. Maar in realiteit geven vrouwen er niet om of je nu fouten maakt of niet. Wat wel uitmaakt is hoe je er mee omgaat als je zoiets doet. Vrouwen zijn vaak aangetrokken tot iemand met ruwe kantjes. Laat deze dus ook zien en lach met jezelf als je iets dom doet. Je geeft anderen een vertrouwt gevoel wanneer jij je kwetsbaar opstelt. Als jij laat zien dat je niet perfect bent, durven zij ook volledig zichzelf zijn. 

Je stapt naar een vrouw of meisje en spreekt haar als volgt aan:
"Hey, het is misschien heel raar om je zomaar aan te spreken maar ik moest echt even komen zeggen dat ik je mooi vind." DAT is kwetsbaar zijn.
Vaak wordt gezegd dat dit je mannelijke macht weggeeft maar dit is alles behalve waar. Als je je nervositeit of je interesse verbergt, voelt de vrouw aan dat je niet ECHT bent. Je gaat dus in een rol (behoeftig).

Durf ook over jezelf te praten. Vertel over bijvoorbeeld flaters die je hebt meegemaakt of over je passies, ook al zijn deze niet alledaags. Kwetsbaar REMEMBER! Probeer niet op veilig te spelen, geef je bloot (en ja dat kan nadien ook letterlijk).


Soorten vrouwen

We onderscheiden 3 verschillende soorten vrouwen : ontvankelijke vrouwen,neutrale vrouwen en niet - ontvankelijke vrouwen.

Ontvankelijke vrouwen

Deze vrouwen staan heel open om je te ontmoeten. Dit kom je te weten als ze je bijvoorbeeld zelf benaderd, sterk oogcontact maakt, haar nummer geeft, je aanraakt of je voorstelt aan haar vrienden.

Je levensstijl, sociale status en je uiterlijk zullen bepalen hoeveel vrouwen er ontvankelijk voor je zijn. Hoe je deze aspecten verbetert kom je te weten als je verder leest!

Niet - ontvankelijke vrouwen,

Deze vrouwen hebben geen interesse om je te ontmoeten. Je kan niet verwachten dat jij iedereen leuk vind en vice verca. Je energie steken in deze vrouwen is dus tijdsverspilling.

Neutrale vrouwen,

Deze vrouwen hebben geen mening over jou. Hier is dus een opportuniteit. Je kan actie ondernemen om haar een beslissing te laten maken. Een vrouw blijft namelijk niet lang neutraal, ze kiest snel of ze bij de ontvankelijke of niet-ontvankelijke vrouwen zal behoren. Je kan met haar flirten, haar nummer vragen of haar op een date vragen. Je hebt niks te verliezen, want als je geen move maakt wordt ze sowieso niet ontvankelijk.
Als behoeftige man heb je de neiging om na te denken wat deze vrouw wil en zal je je hiernaar gedragen. Dit zorgt ervoor dat je in de "friendzone" terecht komt en ze dus niet-ontvankelijk wordt. En wees maar zeker, eens in de friendzone, maak je geen kans meer.
Wees een niet behoeftige man; wees eerlijk en laat zien dat je geïnteresseerd bent!

Vrouwen verleiden
Vrouwen verleiden

Strategie 

Vrouwen vallen dus op een niet-behoeftige man die zich kwetsbaar kan opstellen. 
Wanneer je deze zelfzekerheid wil creëren zal je in jezelf moeten investeren.  

Een eerlijk aantrekkelijk leven creëren

Vrouwen worden aangetrokken door de sociale status van mannen. Ze hebben een zwak voor mannen die succesvoller, machtiger en populairder zijn dan zichzelf. Maar zelfs als vrouwen merken dat de man gewoon potentieel heeft om succesvol te zijn wordt hij al aantrekkelijker gevonden.  Pas op; status en succes hebben niks met geld te maken. Status is afhankelijk van de omgeving. Een ondernemer in een kostuum van 2000 euro en een dure horloge heeft een hoge status in zijn omgeving. Wanneer hij zich in een spirituele omgeving begeeft, is deze status niks waard! In deze omgeving zal je als yoga-instructeur meer status hebben. 

Je identiteit en status zijn heel belangrijk. Weet dus eerst WAT je wil en klim hier nadien in hogerop. Creëer een leven waarin je graag doet wat je doet, wanneer je dat wil en met wie je dit wil. Dit is waarom een DJ geen problemen heeft om een vriendin te vinden. Hij heeft een passie (muziek), heeft zich hierop gesmeten, is hogerop geraakt en bevindt zich nu in de omgeving van mensen die deze interesse delen. 

Stel jezelf de volgende de vragen 

 • Waar liggen mijn passies en interesses?

Zoek uit waar jouw passies en interesses liggen. Ga naar plaatsen waar je deze passies en interesses kan uiten. Kook je graag: ga kooklessen volgen, dans je graag: sluit je aan bij een dansclub, lees je graag: ga naar de bibliotheek,... Op deze plaatsen maak je meer kans om vrouwen tegen te komen die je aantrekkelijk vinden.  

 • Welke vrouwen wil ik ontmoeten en wat voor een relatie wil ik met hen? 

Als jij 45 jaar bent, 2 kinderen hebt, graag leest en houdt van de natuur ga dan niet in een discotheek opzoek naar vrouwen. 
Er is niks mis om enkel een intieme relatie te hebben met een vrouw, al is het maar voor 1 nacht. Weet gewoon wat jij verwacht en wees hier eerlijk over. 

 • Welke overtuiging heb ik over vrouwen 

Als jij gelooft dat alle vrouwen enkel op zoek zijn naar geld en niet te vertrouwen zijn zal je enkel vrouwen aantrekken die je niet kan vertrouwen en uit zijn op geld...
Geloof je dat vrouwen mooi zijn en grote persoonlijkheden hebben dan trek je deze vrouwen aan.

Eerlijke actie ondernemen: Je angst overwinnen bij vrouwen

Wanneer je een leuke griet ziet maar ze niet benaderd dan ben je meer bezorgt over de mening van anderen dan over die van jezelf. Je bent misschien bang om afgewezen te worden, of als raar te worden afgeschilderd. Je bent behoeftig.
Begin kort maar eerlijk; vraag hoe laat het is. Een volgende stap is vragen hoe haar dag gaat en merk je iets op aan haar,...

Eén van de eerste en belangrijkste dingen dat je moet weten is dat je wel eens zal afgewezen worden. Het heeft meestal niks met jou te maken, misschien heeft ze een vriendje, misschien heeft ze even helemaal genoeg van mannen door een slechte relatie, misschien is haar hond net overleden of heeft ze gewoon geen zin om te praten. Deze zaken heb jij allemaal niet onder controle.
Wanneer je toch iedere keer wordt afgewezen wil dit zeggen dat je niet eerlijk bent met jezelf. Je weet zelf niet wat je wil en wat je verlangens zijn of je bent hier niet eerlijk over. 

Volgende punten helpen je bij de benadering naar vrouwen. 

 • Verzorg jezelf! Douchen, scheren, nagels knippen en tanden poetsen zouden vanzelfsprekend moeten zijn maar we vermelden ze toch nog even. 
 • Kleed je goed,naar je eigen stijl! Het heeft geen zin om je in een kostuum te steken of sneakers aan toe doen als "jij" dit niet bent. 
 • Sport om er goed uit te zien en je beter te voelen.
 • Houding: kijk niet naar beneden, kijk mensen in de ogen en schouders achteruit. 
 • Spreek luider. Train jezelf om vanuit je borst te spreken, niet vanuit je mond.
 • Lach!

Eerlijk communiceren : 

Als je goed kan communiceren wil dit zeggen dat je capabel bent om op een vloeiende manier te zeggen wat je voelt.

 • Polarisatie

Eerlijk communiceren is een standpunt maken in een bepaalde richting. Als je met alles akkoord gaat wat een vrouw of meisje zegt dan zeg je in feite dat jij geen eigen mening hebt over dingen. Hieruit leidt ze af dat je niet voor jezelf kan opkomen. Weet waar jij anders in bent dan anderen en communiceer daar openlijk over. Wat heb jij anders gedaan dan een doorsnee mens? Welke ervaringen heb jij dat niet alledaags zijn?

 • Emotionele connectie

Zorg voor een emotionele connectie. Een vrouw die met je naar bed gaat zonder een connectie kan zichzelf nadien als goedkoop beschouwen. Wanneer er een emotionele connectie is, is dit niet het geval. Vertel over je passies en dromen, en vertel het met diepgang. Je mag zeker de kleinigheden vermelden. 
"Ik hou van reizen" vs "Ik ben ooit naar Nieuw-Zeeland geweest en heb parachute gesprongen". 
"Ik game graag" vs " "Ik heb ooit meegedaan aan een wedstrijd Mario Bros en eindigde als laatste!"
Je merkt het verschil; je laat je zelf ZIEN zodat zij zich kan openstellen voor jou. 

 • Maak veronderstellingen in plaats van vragen te stellen

Door voortdurend vragen te stellen kan je de persoon die tegenover je zit een "interview gevoel" geven. Dit is niet wat vrouwen (en wijzelf ook niet trouwens) willen in onze vrije tijd. Zeg bijvoorbeeld ; jij ziet er me avontuurlijk uit! Of; jij houdt vast en zeker van lezen! 
Of ze corrigeert je zodat jij kan uitleggen waarom je dit dacht. Of je hebt gelijk en ze is onder de indruk. Eender wat, je bent aan de praat zonder dat zij die indruk krijgt. 

Als je nu denkt te weten wat je moet doen om vrouwen te verleiden en er eventueel mee in de koffer te duiken, dan heeft dit artikel niks opgebracht. Je bent nog steeds behoeftig. Je wilt een rolletje spelen met seks in ruil.
Word niet behoeftig, alles komt van zelf én je wordt gelukkiger! 

*Alle informatie uit dit artikel komt uit het boek "Models" van Mark Manson.